EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Διαμονή στην Κρήτη Διαμερίσματα Ανθός Διαμερίσματα

Ανθός Διαμερίσματα

 
Περιγραφή
Ανθός Διαμερίσματα
Ανθός Διαμερίσματα

Τύπος Διαμονής: Διαμερίσματα

Καλωσήρθατε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ανθός, ένα πανέμορφο συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στον Πλακιά, ένα παραθαλάσιο χωριό της νότιας Κρήτης, στο νομό του Ρεθύμνου.

Στα διαμερίσματά μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που συνδυάζει το παραδοσιακό κρητικό και το μοντέρνο στυλ. Τα άνετα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, η μεγάλη πισίνα, ο όμορφος κήπος με το γκαζόν, τα λουλούδια και τις λεμονιές, η φανταστική θέα από τα μπαλκόνια συνθέτουν την ιδανική λύση για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, μακρυά από το θόρυβο της πόλης, προσφέροντάς σας διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τα διαμερίσματα Ανθός είναι χτισμένα στην κορυφή ενός μικρού λόφου, σε μικρή απόσταση (περίπου 500 μέτρων) από την πανέμορφη αμμώδη παραλία του Πλακιά και προσφέρουν στους επισκέπτες μας φανταστική θέα προς τον κόλπο του Πλακιά, τους ελαιώνες καθώς και προς τα χωριά και τα βουνά της γύρω περιοχής.

Με χαρά σας προσκαλούμε στα διαμερίσματά μας για να γνωρίσετε την κρητική φιλοξενία, να μοιραστείτε μαζί μας την κουλτούρα και την ιστορία του τόπου μας και να εξερευνήσετε τα χωριά και τα αξιοθέατα της νότιας Κρήτης. Συγχρόνως μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, να δοκιμάσετε κάθε τύπου δραστηριότητες και αθλήματα βουνού και θαλάσσης και να διασκεδάσετε στα μαγαζιά της περιοχής μας.



Πλακιάς 74060, Ρέθυμνο, Πλακιάς
0030 28320 32033, 31851
0030 28320 31197
info@alianthos-group.com
www.anthos-apartments.com



Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
Anthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos ApartmentsAnthos Apartments
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων