EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Ξενοδοχεία Ξενοδοχείο Αλκυών

Ξενοδοχείο Αλκυών

 
Περιγραφή
Ξενοδοχείο Αλκυών
Ξενοδοχείο Αλκυών

Τύπος Διαμονής: Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Αλκυών που βρίσκεται στον Κάτω Σταλό αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας, συνδυάζοντας το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον με τις χαμηλές τιμές. Το 2000 βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του ανάμεσα στα ξενοδοχεία όλης τη Κρήτης που συνεργάζονταν με το πρακτορείο της Thomson στο πρόγραμμα "small and friendly". Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 7χλμ. έξω από τα Χανιά στον παραλιακό δρόμο προς Πλατανιά και απέχει 18χλμ. από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Σούδας. Το ξενοδοχείο αλκυών διαθέτει άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ και η θάλασσα με αμμώδη παραλία βρίσκεται μόλις 50μ. μακριά από την είσοδο του ξενοδοχείου. Για όσους όμως προτιμούν την πισίνα, υπάρχει στο πίσω μέρος του κτιρίου, δίπλα στο μπαρ το οποίο είναι ανοικτό καθημερινά σερβίροντας φαγητό, ποτό και παγωτά. Η παιδική χαρά που είναι τοποθετημένη δίπλα στην πισίνα απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά σας όσο εσείς χαίρεστε τον ήλιο στις ξαπλώστρες. Γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχει κήπος, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται την πρόσοψη όπου υπάρχει βεράντα με σιντριβάνι για να απολαύσετε τον πρωινό ή τον απογευματινό σας καφέ. Το εσωτερικό κομμάτι του ξενοδοχείου Αλκυών έχει μία αρκετά παραδοσιακή ατμόσφαιρα χάρη στην διακόσμηση του και αποτελείται από 20 δωμάτια τα οποία έχουν τουαλέτα, μπαλκόνι με τραπέζι και καρέκλες, ψυγείο, καφετιέρα, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, μουσική, στεγνωτήρα μαλλιών, ντουλάπα, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Στο ισόγειο υπάρχει η ρεσεψιόν με εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, δύο μεγάλα δερμάτινα σαλόνια υποδοχής, ένα μπαρ και ένας υπολογιστής για πρόσβαση στο διαδίκτυο από όποιον το επιθυμεί.

73100, Σταλός
28210 68717
28210 68799
info@hotelalkion.gr
www.hotelalkion.gr



Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
Hotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel AlkionHotel Alkion
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων