EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Travel News Ειδήσεις για την Κρήτη Κρήτη - Μια νέα καλοκαιρινή έκπληξη από τη Malév

Κρήτη - Μια νέα καλοκαιρινή έκπληξη από τη Malév

PlacementCreativeBrand1585Η Κρήτη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς του καλοκαιριού, προσφέροντας το τέλειο μείγμα του πολιτισμού και της χαλάρωσης. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και είναι γνωστή για το παλάτι της Κνωσού, φημισμένη για την κρητική φιλοξενία, τα γοητευτικά χωριά της, τις πανέμορφες παραλίες και απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της, όπως την Σαμαριά, το μεγαλύτερο φαράγγι της Ευρώπης.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι η Malév ενσωματώνει μια πτήση τσάρτερ στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμά της. Η αεροπορική εταιρεία στοχεύει στους μεμονωμένους ταξιδιώτες που προτιμούν να σχεδιάζουν τις διακοπές τους μόνοι τους.

Η Malév πρόσθεσε στον κατάλογο της την πρωτεύουσας της Κρήτης, το Ηράκλειο και εκτιμά ότι ο εν λόγω νέος προορισμός σύντομα θα γίνει εξίσου δημοφιλής και τα 20 εισιτήρια που διατίθενται σε κάθε πτήση θα βρουν γρήγορα αγοραστές. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, μία φορά την εβδομάδα. Φυσικά, η πλειοψηφία των θέσεων έχει γίνει κράτηση από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία  για τα πακέτα τους.

Βουδαπέστη - Ηράκλειο - από 12 Ιουνίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αρ. Πτήσης
Διαδρομή Αναχώρηση Άφιξη Ημέρες
MA1918 BUD-HER 08.25 11.40 Σάββατο
MA1919
HER-BUD
12.30 13.45 Σάββατο