EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Διαμονή στην Κρήτη Βίλες Michalis Villas

Michalis Villas

 
Περιγραφή
Michalis Villas
Michalis Villas

Τύπος Διαμονής: Βίλες

Καλώς Ορίσατε στα όμορφα Χανιά, Καλώς Ορίσατε στις "Βίλλες Μιχάλης". Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και παρέχουμε αξέχαστες διακοπές για οικογένειες και τους φίλους τους για περισσότερο από 25 χρόνια. Έχουμε την τιμή να παρέχουμε από τις καλύτερες διακοπές σε βίλλες στην Κρήτη. Οι "Βίλλες Μιχάλης" βρίσκονται στην περιοχή Χωραφάκια Ακρωτηρίου του νομού Χανίων. Είναι χτισμένες σε έκταση 8,5 στρεμμάτων κοντά στη θάλασσα. Διαθέτουν όλες μπαλκόνι και βεράντα. Η θέα τους είναι ένας συνδυασμός των Λευκών Ορέων, του απέραντου Κρητικού Πελάγους και του μοναδικού καταπράσινου τοπίου της περιοχής. * Υπάρχουν δύο τύπων βίλλες: 6 βίλλες με 2 υπνοδωμάτια (50 τ.μ.) 2-5 άτομα * 2 βίλλες με 2 υπνοδωμάτια (100 τ.μ.) 2-6 άτομα Οι βίλλες διαθέτουν ιδιόκτητο πάρκινγκ για τους πελάτες. Επίσης, διαθέτουν πισίνα 120 τ.μ. με παιδικό τμήμα 25 τ.μ. Οι βίλλες Μιχάλης είναι πολύ ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες, ώστε η διαμονή σας να είναι άνετη και ευχάριστη. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται: Θέρμανση, Κλιματισμός, Τηλεόραση, Ασύρματο Internet, Στεγνωτήρας μαλλιών, Καφετιέρα φίλτρου, Τοστιέρα, Φρυγανίερα, Βραστήρας, Σίδερο - Σιδερώστρα, Μεγάλη κουζίνα, Ψυγείο Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα όπως μαχαιροπήρουνα, πιάτα, κατσαρόλες κλπ. Υπάρχει επίσης ένα κοινόχρηστο πλυντήριο για όλες τις βίλες. Οι βίλλες εξυπηρετούνται 2 φορές την εβδομάδα με γενικό καθαρισμό και αλλαγές πετσετών. Υπάρχει ειδική μέριμνα για τους πολύ μικρούς μας φίλους για τους οποίους παρέχουμε παιδικό κρεβάτι, παιδικό καρεκλάκι και παιχνίδια. Ερχόμενοι στη βίλα οι φιλοξενούμενοί μας θα βρουν τρόφιμα στο ψυγείο τους για τις πρώτες ώρες όπως φρούτα, κρασί, μπύρες, κόκα-κόλα, εμφιαλωμένο νερό, γάλα, βούτυρο, καφές και άλλα. Επισκεφτείτε τις βίλλες μας και από τα μπαλκόνια τους θα απολαύσετε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα. Επισκεφτείτε τις διπλανές ηλιόλουστες παραλίες και θα καταλάβετε ποια είναι η πραγματική κρητική φιλοξενία.

73100, Χωραφάκια
28210 39063
28210 39112
info@michalis-villas.gr
www.michalis-villas.gr



Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
Michalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis VillasMichalis Villas
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων