EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Ξενοδοχεία Ξενοδοχείο Μπάτης

Ξενοδοχείο Μπάτης

 
Περιγραφή
Ξενοδοχείο Μπάτης
Ξενοδοχείο Μπάτης

Τύπος Διαμονής: Ξενοδοχεία

Στην ακτή του Ρεθύμνου, εκεί που η θάλασσα χαϊδεύει μια μεγάλη αμμώδη παραλία, υπάρχει το Μπάτης Hotel, ένα πανέμορφο παραλιακό ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων που προσφέρει ανέσεις σύγχρονης κατοικίας. Το όνομα του προέρχεται από τον βορειο-ανατολικό ήσυχο και δροσερό άνεμο του καλοκαιριού.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα που πρόθυμα θα σας ξεναγήσει να ανακαλύψετε τις ακτές, τα φαράγγια, τα χωριά και την ομορφιά της κρητικής γης με την αρμονική εναλλαγή χρωμάτων και τοπίων. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το γαλάζιο της θάλασσας και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα με ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου μας ή στα άνετα μπαλκόνια μας και να χαλαρώσετε σε ένα φυσικό χώρο κοντά στην πισίνα η οποία προσφέρει επίσης ένα τμήμα για μικρά παιδιά.

Κάθε διαμέρισμα ενός ή δύο δωματίων περιλαμβάνει μικρή κουζίνα, ψυγείο, καθιστικό, δορυφορική τηλεόραση, σύνδεση στο internet, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, ραδιόφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο με απευθείας σύνδεση και ένα τραπέζι με καρέκλες.

Το κέντρο του γραφικού Ρεθύμνου με τα δαιδαλώδη δρομάκια του, όπου τα μεσαιωνικά κτίρια συνυπάρχουν με την εποχή μας, βρίσκεται σε μικρή απόσταση.




Άρη Βελουχιώτη 7, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο
28310 50558
28310 50559
info@batishotel.gr
www.batis-hotel.gr

Αριθμός δωματίων: 27
Αριθμός κρεβατιών: 48
Ανοιχτά: 4-10

Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
Batis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis HotelBatis Hotel
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων