EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Ξενοδοχεία Διαμερίσματα Αγριόροδο

Αγριόροδο

 
Περιγραφή
Αγριόροδο

Τύπος Διαμονής: Διαμερίσματα

Οι παραδοσιακές κατοικίες "Αγριόροδο" βρίσκονται στο ξακουστό οροπέδιο του Ομαλού στην Κρήτη, στην Θέση «Μαχί», τριγυρισμένες από τις ψηλές κορυφές των Λευκών Ορέων, σε υψόμετρο 1.200 μέτρα και μόλις 38 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Από την τοποθεσία Ξυλόσκαλο που βρίσκεται οκτακόσια μέτρα από τις κατοικίες μας, ξεκινά το μονοπάτι για την διάβαση του αναμφισβήτητα κορυφαίου και μεγαλύτερου στην Ευρώπη φαραγγιού του Εθνικού δρυμού της Σαμαριάς με μήκος 16 χμ.

Σ' αυτό το ειδυλλιακό γεμάτο ιστορία τοπίο, δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα, με φυσική πέτρα, επιπλωμένων κατοικιών αποτελούμενες από 5 ισόγειες και 2 μαιζονέτες συνολικού εμβαδού 640 τ.μ.

Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως επιπλωμένα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου. Συνολικά μπορούν να φιλοξενήσουν 30 άτομα με δυνατότητα προσθήκης 7 ακόμη κρεβατιών.

Όλες οι κατοικίες έχουν τζάκι και θέρμανση και είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και άλλες συσκευές. Υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ, δορυφορική τηλεόραση και λόγω τοποθεσίας η παρουσία A/C δεν είναι απαραίτητη. Δεδομένου ότι το κάθε σπίτι έχει σχεδιαστεί χωριστά και επομένως, είναι διαφορετικά μεταξύ τους (αριθμός φιλοξενούμενων ατόμων) μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας τις ακριβείς απαιτήσεις σας.



Θέση Μαχί, Οροπέδιο Ομαλού
2821067237
info@omalos.com
www.omalos.com

Αριθμός δωματίων: 23
Αριθμός κρεβατιών: 37


Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
AgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodoAgriorodo
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων