EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Αρχή Ξενοδοχεία Επιπλωμένα διαμερίσματα Διαμερίσματα Παπαδάκης

Διαμερίσματα Παπαδάκης

 
Περιγραφή
Reception
Διαμερίσματα Παπαδάκης

Τύπος Διαμονής: Επιπλωμένα διαμερίσματα

To ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων "Παπαδάκης" βρίσκεται στην Γεωργιούπολη, ένα μικρό χωριό της βορειοδυτικής Κρήτης.

Είναι μόλις 5 λεπτά περπάτημα από την απέραντη αμμώδη παραλία και την κεντρική πλατεία του χωριού. Σε κεντρική αλλά ήσυχη τοποθεσία τα Διαμερίσματα Παπαδάκης συνδυάζουν εξαιρετική άνεση, επαγγελματικές υπηρεσίες και ζεστή φιλοξενία, προσφέροντας ιδανικές διακοπές για ζευγάρια και οικογένειες.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και περιβάλλονται από ένα καταπράσινο και ευωδιαστό κήπο, ο οποίος εκτείνεται σε 1200 τ.μ. με γρασίδι, φοίνικες, γιασεμιά, τριανταφυλλιές, νυχτολούλουδα και πολλά εποχιακά λουλούδια.

Είμαστε υπερήφανοι για την αύξηση του αριθμού των πελατών μας που επιστρέφουν κάθε χρόνο, το οποίο επιβραβεύει τις συνεχείς προσπάθειές μας για τη βελτίωση των υψηλών προτύπων ποιότητάς μας, με ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και σεβασμό στην τοπική κοινότητα.



Γεωργιούπολη Χανίων Κρήτης, Γεωργιούπολη
+30 28250 61618
+30 28250 61619
info@papadakisapartments.gr
www.papadakisapartments.gr



Υπηρεσίες:
Φωτογραφίες
Papadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis ApartmentsPapadakis Apartments
Τιμές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές γι' αυτό το κατάλυμα.
Φόρμα Eπικοινωνίας
Για την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμα σας και πιέστε το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος.
Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή απάντησης.
Ότι στοιχεία συμπληρώσετε θα δοθούν μόνο στην επιχείρηση ή οργανισμό που αναφέρεται στον τίτλο της σελίδας.

Το όνομα σας :
Το email σας :
Επιβεβαίωση email :
Χώρα :
Θέμα :
Μήνυμα :

< Επιστροφή στον κατάλογο καταλυμάτων