EnglishGreekDeutschFrenchItalianRussian
Crete TOURnet: Home Travel News Greece News Αναμένεται από το Ισραήλ αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού της τάξης του 20-25% για το 2012

Αναμένεται από το Ισραήλ αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού της τάξης του 20-25% για το 2012

Ο Ε.Ο.Τ συμμετείχε στη 18η διεθνή έκθεση τουρισμού Ι.Μ.Τ.Μ η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ πλαισιωμένος από 12 συνεκθέτες. Η έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ισραηλινού Υπουργείου Τουρισμού.
Η μεγάλη συμμετοχή τόσο επαγγελματιών του κλάδου όσο και κοινού και η ιδιαίτερα θετική υποδοχή της Ελληνικής συμμετοχής ανέδειξαν τη δυναμική της ισραηλινής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό η οποία αποτυπώνεται σε εκτιμώμενη αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού της τάξης του 20-25% για το 2012.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ε.Ο.Τ στην έκθεση, ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού, κ. Γιώργος Κολέτσος, πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους των σημαντικότερων Tour Operators KARCIA Int., OPHIR TOURS, TAYELET TOURS) και αεροπορικών εταιρειών (ISRAIR, TAL Aviation) με στόχο την ανάδειξη της ευρύτερης συνεργασίας για την αποτελεσματικότερη προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Επίσης, ο κ. Κολέτσος παραχώρησε σειρά συνεντεύξεων σε 8 δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ, στο Channel 2 της Ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης, στην εφημερίδα HAARETZ και στο Κανάλι 1 του Ισραηλινού ραδιοφώνου της Ιερουσαλήμ, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή προβολή και δημοσιότητα των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός.
Την αμέριστη υποστήριξη του στην αποστολή του Ε.Ο.Τ προσέφερε ο πρέσβης στο Ισραήλ κ. Κυριάκος Λουκάκης.
Το Ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε επίσης και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος υποστήριξε την συμμετοχή μας και παρέσυρε πλήθος κόσμου να το επισκεφθεί.
Κοινός τόπος τόσο των εκπροσώπων του Οργανισμού όσο και των συνεκθετών στο περίπτερο του, αποτελεί η ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενεργειών για τη μετεξέλιξη της Ισραηλινής αγοράς από αναδυόμενη σε αγορά δεξαμενή για τον Ελληνικό Τουρισμό.
news.travelling.gr