(6 άτομα )
Υλικά
1 κοτόπουλο 1 1/2 κιλό
2 μέτρια κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
2 κιλά κάστανα
1 κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
αλάτι, πιπέρι
2 μέτρια κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
2 κιλά κάστανα
1 κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε μερίδες, το στραγγίζουμε, το αλατοπιπερώνουμε, το τσιγαρίζουμε στο λάδι, για 10 λεπτά και το σβήνουμε με το κρασί. Κόβουμε τα κρεμμύδια και την πιπεριά σε κομματάκια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τ’ αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί (2-3 λεπτά), ρίχνουμε λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά για 30’. Κατόπιν, προσθέτουμε τα βρασμένα και καθαρισμένα κάστανα για άλλα 10 λεπτά περίπου.Αν θέλουμε, αντί για νερό, μπορούμε να βάλουμε δύο τριμμένες ώριμες τομάτες.
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|