( 6 άτο
μα)

Υλικά
1 κιλό χοχλιούς
6 μέτριες πατάτες
5 κολοκυθάκια
3 μέτριες ώριμες τομάτες
2/3 νεροπότηρου λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
6 μέτριες πατάτες
5 κολοκυθάκια
3 μέτριες ώριμες τομάτες
2/3 νεροπότηρου λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Μόλις κάψει το λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε τους χοχλιούς, την τριμένη τομάτα, μαϊντανό, σκόρδο, το κομμένο κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τ’ αφήνουμε να τσιγαρισθούν για 2-3 λεπτά. Μετά, προσθέτουμε κομμένες τις πατάτες, και τα κολοκυθάκια ολόκληρα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Αν χρειασθεί, προσθέτουμε στη διάρκεια της βράσης λίγο νερό.< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|