Η Ορσαλία Παρθένη θα βρίσκεται στην Κρήτη για να παρουσιάσει τα νέα της  νυφικά, μαζί της η Lancôme και η L'Oréal Professionnel δίνουν  επαγγελματικές συμβουλές ομορφιάς και η Triumph προτείνει τα ιδανικά  εσώρουχα για την ημέρα του γάμου.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων  σχεδίων του Parthenis Bridal Collection, ο οίκος  με επικεφαλής την  σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, θα επισκεφτεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 7  Μαίου την  Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, την Πάτρα, το Ηράκλειο και  τα Χανιά.
Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρίσκεται στο LATO Boutique Hotel την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Μαίου.
Οι ενδιαφερόμενες έχουν την ευκαιρία να κλείσουν ραντεβού για  δειγματισμό  ή/και πρόβα νυφικών και  να γνωρίσουν την σχεδιάστρια από  κοντά.
Έκπληξη των παρουσιάσεων: Η Ορσαλία Παρθένη θα δωρίσει σε μία από τις μέλλουσες νύφες, μετά από κλήρωση, το νυφικό που θα έχει διαλέξει!
  		 
  	
	
		
Προσθήκη νέου σχολίου